MENU

หลบหลีกความวุ่นวายสู่เกาะที่เงียบสงบใกล้กับภูเก็ตกระบี่

 
 
นั่งเรือเร็วผ่านทิวทัศน์ที่สวยงามอยู่ห่างจากภูเก็ตออกไปความงดงามอ่าวพังงา, พาราไดซ์เ เกาะยาวตั้งอยู่ในมุมที่ห่างไกลบนเกาะที่งดงามของเกาะยาวน้อย (เกาะยาวน้อย) ตั้งอยู่ภายในเขตร้อนป่าสงวนแห่งชาติป่าฝนในอ่าวส่วนตัวเป็นของตัวเองและล้อมรอบด้วยหน้าผาหินปูนสูงตระหง่านพาราไดซ์เกาะยาว พร้อมด้วยสิ่งแวดล้อมที่สงบแขกจากทั่วทุกมุมโลกกลับมาอีกครั้งและอีกครั้งที่จะได้รับ 'กลับสู่ธรรมชาติในความสะดวกสบายในการพักผ่อนระยะไกลนี้
 
 พาราไดซ์เกาะยาวเป็นบูติครีสอร์ทแอนด์สปาเหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการความเป็นส่วนตัวและเงียบสงบโดยไม่สูญเสียความสะดวกสบาย รีสอร์ทวันหยุดที่แสนโรแมนติกของเราเพิ่งได้รับการฟื้นฟูด้วยรูปลักษณ์ใหม่ที่ผสมผสานการออกแบบที่เก๋ไก๋จากวัสดุธรรมชาติอย่างแท้จริงกลมกลืนกับธรรมชาติ 
 
เพลิดเพลินไปกับมุมมองที่สวยงามของโลกที่อ่าวที่สวยที่สุดจากที่ดี อาบน้ำสระว่ายน้ำห้องบนเนินเขาของเราผ่อนคลายในวิลล่ าสระว่ายน้ำส่วนตัวบนชายหาด ในห้องจากุซซี่เปิดโล่งหรือวางเท้าของคุณขึ้นในธรรมชาติเป็นแรงบันดาลใจของเรา สตูดิโอที่เหนือกว่า ห้องพักทุกห้องมีห้องน้ำในร่ม / กลางแจ้งพร้อมกับฝักบัวและแบบไทย และระเบียงมีชิงช้าที่สะดวกสบายและเฟอร์นิเจอร์กลางแจ้งที่จะนั่งและฟังเสียงของธรรมชาติ
 
ทำใจให้สบายในเปลญวนผ่อนคลายเครียดระหว่างต้นปา​​ล์มพร้อมชายหาดส่วนตัวของเราหลงระเริงในการนวดที่ริมชายหาดของเราศาลาหรือมีส่วนร่วมในเครื่องดื่มเขตร้อนไม่กี่ใต้ต้นไม้ที่บีชคลับใหม่ของเรานอนเหยียดยาวระหว่างสระว่ายน้ำอินฟินิตี้หลักของเราและคริสตัล น่านน้ำของทะเลอันดามัน

Awards

HOW TO GET HERE

KOH YAO NOI THAILAND IS EASY

Our Location Paradise Koh Yao is located on the island of Koh Yao Noi (Ko Yao Noi) in Phang Nga Bay, between the island of Phuket & Krabi on the Thai mainland. Less than an hour away by speedboat from the hustle & bustle of the heavily burdened tourist destinations of Phuket & Krabi, the lush, tropical Koh Yao Noi is still largely untouched.

See Map

WHAT PEOPLE SAY

“โยคะ retreat ”

First time yoga retreat and my first for the island. Day 2 and I love this place - yoga facing the sea just makes the experience really magical. Real bonus when the instructor is also great in her instructions and being able to customise the class accordingly. The only fretting part is the 1hour speedboat journey to and from Phuket for me - seems to be a test of one's determination before one reach the resort.

ongwnee
August 22, 2015

“Fabulous Resort for Relaxation”

We were return visitors to this fabulous island resort. This time we spent two weeks at Paradise Koh Yao to get away from the Australian winter. What makes the resort special are the staff and its remote island beach location under picturesque limestone cliffs.

Travellercouple486
August 19, 2015

“I wish to be here forever! Best place is Koh Yao Paradise in Thailand.”

Thanks for arranging Speed Boat Pickup and setting our Weeding anniversary so beautifully. We will remember your kind service and yes the beaches of this private Bay in Ko Yao Noi. What is most good here is the service, people and lovely nature.

Kove-Luftansa
August 16, 2015

BOOK SMART. BOOK DIRECT

For Exclusive Deals & Save More

LOWEST Rates Guaranteed

End your search here. Lowest rate you can find online.

Hot Deals & Special Packages

For all kinds of special requests and availability

Priority

For all kind of special requests and availability

Reliable & Secured

Worry-Free with the highest SSL security standards

Instant booking confirmation

Here you get confirmation instantly & directly from the hotel.

Talking to the locals

Who will know better than us, the locals?

แชร์ความประทับใจ

ที่อยู่

24 หมู่ 4, ตำบล เกาะยาวน้อย, อำเภอ เกาะยาว, จังหวัด พังงา 82160

ความถาม

ติดต่อเรา

หรือติดต่อกับทีมงานพาราไดซ์เกาะได้ที่:

+66 (0)76 584 450

รับข่าวสารและข้อมูล

Copyrighted 2017. Paradise Koh Yao Resort Phuket-Krabi